Car Interior Accessories

SUNICE 15x15cm/4.5X4.5Inch Smart PDLC Film White to Opaque Sample Tint

Home › Window Foils & Solar Protection › StickersSUNICE ..


98.6 star rating
98.6 of 100

Free Shipping



Item Type
Window Foils & Solar Protection
Item Weight
0.3 kg
Material Type
PET
Model Name
SW-01-15cm15cm
External Testing Certification
CE
Color Name
Black, white, transparent
Transmittance
80%-100%
Window Foils Type
Stickers
Brand Name
SUNICE
Ultraviolet Blocking Rate
80%-100%
Heat Insulation Rate
80%-100%
Item Height
0.01 inch
Item Width
15 cm
Item Length
15 cm
Special Features
Decorations
Color
White
Size
15X15cm



15x15cm/4.5X4.5Inch Smart PDLC Film White to Opaque Sample High quality Tint FilmUSD 21.90/piece
Electric Self-adhesive PDLC Film Smart Glass Window Door Tint Smart Film 12"x6"USD 38.00/piece
Samrt PDLC Film Power supply+ Controller 220v/110v to 65v 4 Level Control TransmittanceUSD 169.00/set
A4 Smart film White Sample Power Window TintsUSD 70.00/piece
smart Film Car adaptor ,automobile Inverter 12VDC to 60VACUSD 120.00/set
Samrt Film Remote control Power supply wireless controller 1sets 220v/110v to 65VACUSD 120.00/set
100x200cm Smart Switchable Film magic window tint with wires and power supplyUSD 575.00/piece
Samrt PDLC Film Power supply+ Controller 220v/110v to 65v 6 StepsUSD 179.00/set

 

If you want Sizes Customed, pls contact with us!!

 

Packing Including:

1.Smart Tint 1pcs 15x15cm( if other sizes, contact with us)

2.You have to buy battery by yourself, it is forbid by air ship.

 

Here is a link to our Smart Self Adhesive installation video.

https://vimeo.com/smarttints
 

Here is a link to our photo gallery.

https://goo.gl/photos/cterAxpaZr5TFDqu7 

 

Here is a link to our Commercial.

 

https://vimeo.com/smarttints 

 

Smart Tint film applies to any new or existing smooth glass surface. Easily control our switchable film from clear to frosted (opaque) with the controller.

Smart Tint switchable privacy film is private frosted and opaque when powered off and transparent clear when powered on

 

Hotel & Residential

Smart Glass and Film offer a clear and modern solution for privacy in bathrooms, kitchens, room partitions, windows and skylights

with a simple ON – OFF mode switches the glass from being clear (transparent) to frosted (opaque). They can create a sense of space

and bring a feeling of exclusivity as well as high-end technology. Furthermore, Smart glass and film also control over the amount of heat

and light that enters a space and they can block more than 98% of UV which is harmful to body

Office & Conference

The Privacy and soundproof are two essential requirements in any office and conference center for now. We are sure that

Smart glass and film are the best solution for office and conference center acts as an electronic blind providing privacy and security for any glass, window or partition

Projection Screen 

Smart film can be used as a switchable projection screen on a store window for advertising. Smart film is good for rear projection function, when you projected from indoor, people outside of the shop will see showroom etc.

Automotive window

Smart Tints is a ideal solution for automobile application where heat and privacy control is desired. It not only used for

protecting the privacy of residents but also satisfy the privacy protection demand from clients inside.

 

1221

Sample order Photos:

12

Controller Photos

( the order without battery, you have to order buy yourself. For large sample, will contact with your city power,110v/220vac)

2

10. Product Workshop  

 

 

 

 

13.F.A.Q

 

1).Question:  Does your company provide installation services overseas?
 Answer:  NO , We are a material distributor and provide complete DIY kits as well as technical support. As long as the contractor is careful and DOES NOT KINK OR DENT THE MATERIAL OR PULL THE WIRES OUT there should be no issues. Obviously a clean work environment is helpful. 
 2).Question: Does this need to be installed by an electrician?


Answer: NO, We can provide you a complete closed system that is ready to install with a plug, it can be DIY by yourself. If you would like to hire an electrician to achieve your goal that is your own decision. 


3).Question: Can  you cut the film on site....or do you need an absolute measurement from me before the panels are custom made?
Answer: The material is custom manufactured with special laser equipment to ensure straight cuts however you can cut the material if needed to add a logo, trim etc. 
                       

4).Question: Can we install this film on the top half of the glass only? We were thinking we wanted to keep the existing decals in place and install film from the decal up to the top of the panel.   
 Answer:YES - You can install on top half or bottom half only, just be careful for the wiring. 

5).Question: Is the PDLC film energy saving?
Answer:- Yes, It is considered a green product that consumes around 5 watts per sqm.

6).Question: Does it block the UV harmful rays?
ANSWER:YES. It blocks over 98% of the harmful UV rays in both its energized and non-energized state.

7).Question:Can we install this product ourselves?
Answer:YES, we offer complete do it your self kits with practice pieces.
 

8).Question:How long will it take for production and delivery..
Answer: This depends on Material size, total qty order and geographic delivery place.For expedited sample orders, we can ship as fast as 3-7 working days from payment confirmation. If for mass production, it will only last for 7-10 working days approximately. 

 

We are commited to producing the best quality proucts for our clients, Waiting your professional inquiry

 

 

 

 

 

Shipping CompanyShipping CostEstimated Delivery Time
DHL3 - 7 days
UPS Expedited3 - 7 days
EMS5 - 14 days
Post Air MailFree Shipping15 - 45 days
Return PolicyIf the product you receive is not as described or low quality, the seller promises that you may return it before order completion (when you click "Confirm Order Received" or exceed confirmation timeframe) and receive a full refund. The return shipping fee will be paid by you. Or, you can choose to keep the product and agree the refund amount directly with the seller.

N.B.: If the seller provides the "Longer Protection" service on this product, you may ask for refund up to 15 days after order completion.
Seller ServiceOn-time DeliveryIf you do not receive your purchase within 60 days, you can ask for a full refund before order completion (when you click "Confirm Order Received" or exceed confirmation timeframe).