Car Interior Accessories

SUNICE 1x3m 40inx 10ft white/black color Privacy Building /Automobile window tint

Home › Window Foils & Solar Protection › StickersSUNICE 1x3m 40inx ..


0 star rating
0 of 100

Free Shipping



Item Type
Window Foils & Solar Protection
Material Type
PET
Model Name
SM
Item Width
1 m
External Testing Certification
CE
Transmittance
60%-80%
Color Name
Transparent /opaque
Window Foils Type
Stickers
Brand Name
SUNICE
Ultraviolet Blocking Rate
60%-80%
Heat Insulation Rate
60%-80%
Item Height
0.01 inch
Item Weight
12 kg
Item Length
3 m
Special Features
Decorations
color
white/grey/black
size
can be customized
application
bathroom ,referrence room,hotel, automobile,projector
desigh
magic new smart film



1x3m(40inx 10ft) white/black color  Privacy Magic Film Building /Automobile window tint Magic smart film

Definition of smart tint film:

Smart PDLC film is a high tech product which is based on PDLC liquid crystal technology. When power off, it shows opaque states; transparent when power on .Meanwhile ,it has replaced the function of traditional projection screen. it has widely apply to these fields: office and conference ,villa /club,home /hotel bathroom, bank counter/jewelry window, medical institutions and the attomobile.

 

smart film technical specifications:

 

physical properties
working environment temperature from -20 to +70degree
storage ambient temperature from -30 to +70degree
size choice can be customized
thickness 0.38mm
scratches <3mm/m2
bubble <1.5mm/m2
inclusions none
glue failure,degumming, burst

none

 

 

Electrical performances

work voltage
input voltage output voltage
AC220V/AC110V; DC24V/DC12V AC65V-75V/50HZ
Min work voltage <25v
power consumption <6w/m2

Power consumption

on off
<10ms <20ms
constant on >80000h
constant on-off >2000000times
work frequency 30HZ-400HZ

 

Picture show:

 

12212

 

Power Supply+ Controller

1

Here is a link to our Smart Self Adhesive installation video.

https://vimeo.com/smarttints
 

Here is a link to our photo gallery.
https://goo.gl/photos/cterAxpaZr5TFDqu7

Here is a link to our Commercial.

https://vimeo.com/smarttints

 

Package including:

1.Smart Tint 1pcs 1x3m ( if change sizes, pls contact with us)

2.Power Supply 110v (or 220v type, pls tell me your voltage and order color when you order)

3.Controller 1pcs

Notice: Our smart  tint can be customized, so if you need other size, pls feel free to contact me .Thank you !

 

 

  Product Workshop  

 

 

 

 

F.A.Q

 

1).Question:  Does your company provide installation services overseas?
 Answer:  NO , We are a material distributor and provide complete DIY kits as well as technical support. As long as the contractor is careful and DOES NOT KINK OR DENT THE MATERIAL OR PULL THE WIRES OUT there should be no issues. Obviously a clean work environment is helpful. 
 2).Question: Does this need to be installed by an electrician?


Answer: NO, We can provide you a complete closed system that is ready to install with a plug, it can be DIY by yourself. If you would like to hire an electrician to achieve your goal that is your own decision. 


3).Question: Can  you cut the film on site....or do you need an absolute measurement from me before the panels are custom made?
Answer: The material is custom manufactured with special laser equipment to ensure straight cuts however you can cut the material if needed to add a logo, trim etc. 
                       

4).Question: Can we install this film on the top half of the glass only? We were thinking we wanted to keep the existing decals in place and install film from the decal up to the top of the panel.   
 Answer:YES - You can install on top half or bottom half only, just be careful for the wiring. 

5).Question: Is the PDLC film energy saving?
Answer:- Yes, It is considered a green product that consumes around 5 watts per sqm.

6).Question: Does it block the UV harmful rays?
ANSWER:YES. It blocks over 98% of the harmful UV rays in both its energized and non-energized state.

7).Question:Can we install this product ourselves?
Answer:YES, we offer complete do it your self kits with practice pieces.
 

8).Question:How long will it take for production and delivery..
Answer: This depends on Material size, total qty order and geographic delivery place.For expedited sample orders, we can ship as fast as 3-7 working days from payment confirmation. If for mass production, it will only last for 7-10 working days approximately. 

 

 

 

 

 

Shipping CompanyShipping CostEstimated Delivery Time
DHL3 - 7 days
UPS Expedited3 - 7 days
EMS5 - 14 days
Post Air MailFree Shipping15 - 45 days
Return PolicyIf the product you receive is not as described or low quality, the seller promises that you may return it before order completion (when you click "Confirm Order Received" or exceed confirmation timeframe) and receive a full refund. The return shipping fee will be paid by you. Or, you can choose to keep the product and agree the refund amount directly with the seller.

N.B.: If the seller provides the "Longer Protection" service on this product, you may ask for refund up to 15 days after order completion.
Seller ServiceOn-time DeliveryIf you do not receive your purchase within 60 days, you can ask for a full refund before order completion (when you click "Confirm Order Received" or exceed confirmation timeframe).